Kaymakam İbrahim Çay ve Milletvekili Ercan Candan, AKP Kdz.Ereğli İlçe Yöneticileri ile Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti.

 

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AKP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Çakır ve İlçe Yöneticileri ile Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz.Ereğli Şubesi'ni ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Demirdöğen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gerçektende büyük mutluluk duydum. Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği olarak sıkıntılarımız var bu sıkıntı sadece bizim değil genel anlamda yaşanıyor. Özlük hakları başta olmak üzere şehitlerimizin geride kalan ailelerinin de haklarına ilişkin sorunlarımız var bu sorunları yakında Ankara'da sizleri ziyaret edeceğiz ve detaylı bilgilendireceğiz. Yine 2012 yılı için Alaplı ve Kdz.Ereğli'de bulunan şehitlerimizin de resimlerinin bulunduğu takvim hazırlığımız bulunuyor dedi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve AKP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'da dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi, sorunlarının çözümünde üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söylediler.