AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Mustafa Onuk'u makamında ziyaret ederek, cezaevi istedi
Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Terzi, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu'ndan oluşan Zonguldak Heyeti ile Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Onuk'u ziyaret eden Ak parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, mevcut kapalı cezaevinin bulunduğu Zonguldak'ın Beycuma beldesine açık ceza evi ve lojman yapılmasını istedi. Milletvekili Ulupınar, Genel Müdür Mustafa Onuk'un, kapalı ceza evlerinin yoğunluğunu hafifletmek amacıyla açık ceza evlerinin yapılmasını konusuna sıcak baktığını belirtti.
Beycuma beldesine 250 kapasiteli açık ceza ve infaz kurumu yapımının programa alındığını belirten Ulupınar, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürümüz Mustafa Onuk, Bolu ve Karabük'te yapılan infaz kurumlarının açılışı için bölgeye gelecek. Bu sırada Beycuma'da da incelemelerde bulunacak. Bir an önce açık ceza evi yapımını gündeme alınmasını sağlayacağına inanıyoruz dedi.