Zonguldak AK Parti Milletvekili Ercan Candan, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu  ve AKP  Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ile birlikte yapımı devam etmekte olan yurt inşaatını gezdikten sonra  Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi gören hastaları da ziyaret etti.

Beraberindekiler ile birlikte Alaplı Devlet Hastanesi Baş Hekim Dr Zülfikar Çelik'i ziyaret edip ayrıntılı bilgiler alan ve hastalara da geçmiş olsun diyen Milletvekili Candan, hastanedeki  görev değişikliğini ardından  hasta sayısının artmasının memnunluk verici olduğunu söyledi. Hastanede eksik doktor bulunması konusunda gerekli çalışmaları yapacağını da ifade eden Candan, görev değişikliğinin faydalı olduğunu duyuyorum. Hasta kabul sayısı 700 hasta sayısına kadar çıkmış. Vatandaşlarımızın aldığı hizmetten memnun olduğunu göstermektedir. Hastanemizde bir takım sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntıları çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Polikliniklere yapılması düşünülen asansör için yardımcı olacağım diye konuştu.

Başhekim Dr Zülfikar Çelik, hastanene sorunları ile ilgi Milletvekili Candan'da dosya sunarak hastanene hasta sayısını daha çok artması için doktor ihtiyaçları olduğunu özelikle diyaliz ünitesine diyaliz doktoru gerektiğini söyledi.

Ardından Candan ve beraberindekiler Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulunda devam eden 500 yataklı yurt inşaatını gezdi.