Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Gelsenkirchen kentinde bulunan Almanya Zonguldaklılar Derneği'ni ziyaret ederek dernek yöneticileri ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

 

Almanya Zonguldaklılar Derneği'nin Gelsenkirchen kentinde düzenlediği ve bu yıl 16'ncısı gerçekleştirilen Zonguldaklılar Gecesi'ne katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, dernek hizmet binasında Zonguldaklılar ile bir araya geldi.

 

ULUPINAR ZİYARETİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretinde Zonguldak bölgesinde yapılan çalışmalara ilişkin detaylı bilgiler aktardı. Bölgede pek çok sorunun üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirten Ulupınar, Almanya'da yaşayan gurbetçilerin sorunlarının çözümü için de Ak Parti iktidarının yoğun bir mesai harcadığını söyledi. Ulupınar, Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Daha önceki yıllar ile günümüz Türkiye'sini karşılaştırdığınızda aradaki farkı rahatlıkla görmeniz mümkün. Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş'da, milletvekili Ulupınar'ın her yıl gerçekleştirilen Zonguldaklılar Derneği'nin etkinliğine katılarak destek verdiğini belirterek, Kendisine müteşekkiriz gerçektende her zaman sorunlarımızın çözümü için yanımızda oldu, destek verdi katkı sağladı dedi.

 

KÖKTÜRK ZİYARETİ

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'de dernek hizmet binasını ziyaretinde yaptığı açıklamasında Zonguldak gündemini değerlendirdi. Zonguldak'ın Cumhuriyet'in ilk İl'i olduğunu belirten Köktürk, Zonguldak, Cumhuriyet'in kuruluşundan bugüne kadar ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır. Bu katkıların geriye dönüşümünü ise maalesef alamamıştır. Ülkemizin geldiği durum ortada. Göç alan Zonguldak artık göç veren bir İl konumuna gelmiştir. Bunu büyük bir üzüntü ile görmekteyiz. Gurbette yaşayan vatandaşlarımızın hemşerilerimizin sorunlarının çözümü için üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız sözleri ile konuşurken Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş'da Köktürk'e destek ve çabalarından ötürü teşekkür etti.