Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, bölge milletvekillerine gazilerin isteklerine çözüm için dosya sunduklarını ancak sonuç alamadıklarını söyledi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, her yıl gazilere yönelik uygulanan elektrik kullanımında yüzde 40 indirim uygulamasının bu yılda devam edeceğini söyledi. Ocak ayı sonuna kadar gazilerin kuruma dilekçe vermesi gerektiğini dile getiren Çakal, bölge milletvekillerinden gazilerin sorunlarına çözüm noktasında sonuç alamadıklarını söyledi. Milletvekillerinin sorunlarla ilgilenmediğine yakınan Çakal, şöyle dedi:
?Gazi üyelerimize elektrik kullanımında yüzde 40 indirim uygulanıyor. Bu uygulamanın devam etmesi için her yıl kuruma dilekçe verilmesi zorunludur. Dilekçe yenilenmesi zorunludur. BEDAŞ?a dilekçe vermeleri gerekiyor. Bu ay sonuna kadar müsaade aldık. Bu dilekçeler verilmediği takdirde uygulama geçerli olmayacak. Gazilerimizi uyarıyoruz, mağdur duruma düşmesinler. Devrek, Çaycuma, Gökçebey, Bartın, Kozlu, Merkez ilçe ve tüm üyelerimize duyuruyoruz. Ayrıca TBMM?de bütün milletvekillerimize gazilerimizin isteklerini ilettik. Bunların bir sonucunu alamadık. Zonguldak milletvekillerimize bu sorunların çözülmesi ilgi bekliyoruz. Gazilerimiz, milletvekillerimizden ilgi bekliyor. Bütün gazilerle ilgili milletvekillerine dosya sunduk. Vekillerimizden gazilerimiz adına hayırlı müjde bekliyoruz.?