Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na Gülüç ve Ormanlı Belediye Başkanları da 1'er maaşlarını bağışlayarak destek verdi.

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile birlikte birer maaşlarını bağışladıklarını söyledi.

Ülkenin çok hassas ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini anlatan Demirtaş, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya bizler de katkı sağladık. İnşallah bu zor günleri yardımlaşma ve dayanışmamız ile kurallara uyarak en kısa sürede atlatacağız. Bir kez daha vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmasınlar" dedi.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da beldelerinde vatandaşları evlerinde kalmaları ve kurallara uymaları konusunda anonslar yaparak uyardıklarını, pek çok bölgede dezenfektasyon işlemlerini sürdürdüklerini belirterek, "Milli Dayanışma Kampanyasına bir maaşımı bağışlayarak da katkı sağladım" sözleri ile konuştu.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)