AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık'ı ziyaret etti.

Sosyal paylaşım adresinden ziyarete ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Teşkilat Mensuplarımız ve Kdz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ile birlikte; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Derya Yanık hanımı makamında ziyaret ettik. Ziyarette Bakan Sayın Yanık’a Kdz. Ereğli ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi vererek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını ilgilendiren konularda ilçemizin taleplerini dile getirdik."

MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ve AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i ziyaret etti.

Bozkurt, ziyarete ilişkin sosyal paylaşım adresinden şu ifadelere yer verdi: "Ziyarette Bakan Sayın Mahmut Özer'e İlçemiz ve Gülüç Beldemizde yapılması düşünülen yatırımlar ile ilgili taleplerimizi ileterek fikir alışverişinde bulunduk."