Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref, teröre karşı milli mücadele çağrısında bulundu.

“Devletimizin dirliğini, vatanımızın ve milletimizin birliğini bozmak isteyenler mutlaka bertaraf edileceklerdir” diyen Şeref, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Bölücü terör örgütü PKK, her geçen gün şiddetini artırarak kanlı eylemlerine acımasızca devam ediyor. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne karşı terör ve yıkım kampanyası sürüyor. Adına “çözüm” dedikleri “çözülme” süreci Türkiye’yi, bir isyan ve başkaldırıyla karşı karşıya getirmiştir.

 

‘İTİRAF EDİYORLAR’

 

Türkiye’yi yönetenler bugün, çözüm sürecinde, PKK’nın ülke içinde silah ve patlayıcı yığınağı yaptığını itiraf ediyorlar. Devleti yönetenlerin eli kanlı, kalleşliği tescilli, Türk’ün düşmanlarınca desteklenen terör örgütü ile müzakere masasına oturması tam bir aymazlık, gaflet ve affedilmez bir hata değil midir? Türk Milleti’nin tarihinde şan ve şerefle dolu sayısız sayfalar olduğu gibi gaflet, ihanet ve aymazlık örnekleri de çoktur. Bugün yaşananlarda bu gaflet ve aymazlığa bir örnektir.

Bugüne kadar Türk Milleti’ni oluşturan fertler arasında hiçbir ayrım yapılmamıştır. Bundan sonrada yapılmayacaktır. Ay Yıldızlı Albayrak altında her bir Türk vatandaşımızla kardeşçe yaşamak azim ve kararlılığımız devam edecektir. Bu aziz vatanda kimseye verilecek, bırakılacak bir karış toprağımız yoktur. Devletimizin dirliğini, vatanımızın ve milletimizin birliğini bozmak isteyenler mutlaka bertaraf edileceklerdir.

 

‘KÖKÜ KURUYUNCAYA KADAR…’

 

Türk Milleti, devletinin yanında, güvenlik güçlerine tam destek vererek egemenliğinin paylaşılmasına, topraklarının bölünmesine asla müsaade etmeyecektir. Devletimiz, PKK ve uzantılarını ortadan kaldırıncaya kadar mücadelesini sürdürmelidir. Milletimiz infial içindedir. Bıçağın kemiğe dayandığı ve artık sözün bittiği noktadayız. Devlet yetkililerini, Hükümeti ve siyasileri ülkemizi bu hale getiren ve bu badireye sürükleyen politikaları terk etmeye çağırıyoruz. Eli kanlı, hain, bölücü terör örgütünün kökü kurutuluncaya kadar tavizsiz mücadele etmeye çağırıyoruz.

Türk Ocakları olarak verilen ve verilecek bu mücadeleye tam destek veriyoruz. Bu vesile ile vatan ve millet yolunda şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.