Pazar günü Ereğli’de Kdz.Ereğli Masterler Futbol Takımı ile Türkiye Masterler Milli Takımı dostluk maçı yapacağı bildirildi.

 Kdz.Ereğli Masterler Kulübü Başkanı Metin Özakın yaptığı açıklamada, takımlarının son durumu ve Pazar günü yapacakları özel maç hakkında bilgi verdi.

Özakın,  mücadele ettikleri grupta yenilgisiz olarak lider durumda olduklarını belirterek şunları açıkladı; “Türkiye Federasyonuna bağlı ülkemiz çapında 88 takımlı bölgesel gruplara bölünen bir lig maratonunda, İstanbul Anadolu yakası grubunda Ereğli Masterler takımı olarak mücadele ediyoruz. Grubumuzda mücadele eden 8 takım var. Oynadığımız 4 maçımızı farklı galibiyetler kazanarak geride bıraktık. Ereğli Masterler takımız, Ereğli’de karşılaştığı Dudulu’yu 3-1, Maltepe’yi 3-1 mağlup ederken, deplasmanda ise, Ümraniye’yi 5-0, Göztepe’yi de 3-1 yenerek grubunda lider. Yaptığımız 4 karşılaşmada 4 galibiyet ile lider durumda olan takımız ülke çapında başarısı ile merak uyandırmıştır. Ereğli Masterler takımız kalan 3 maçında Boğaziçi, Kartal ve Adatepe masterler takımına karşı güzel skorlarla geçip şampiyonluğu kazanmaya odaklandı. “

 

MİLLİ TAKIMLA ÖZEL MAÇ

Bu hafta sonu lige ara verilecek. Bu arada Ereğli Masterler takımız ile Türkiye Vetaranlar ve Masterler Milli takımı arasında maçı olacaktır. Müsabaka yapmak üzere İlçemize gelecek Türkiye Masterler Milli takımı ile yapacağımız dostluk karşılaşması Pazar günü Erdemir Stadında saat 13.00’de başlayacaktır. İlçemizdeki tüm futbol severleri tribünlerde olmasını bekliyoruz.”