Kadın U19 Milli Takımının, 26-29 Ocak 2015 tarihlerinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı hazırlık kampının aday kadrosu açıklandı. Ereğli Belediyespor’dan, U19 Milli Takımı aday kadrosuna 6, U-12 Elit kampına ise 2 oyuncu davet edildi.

 

Kadın U19 Milli Takımının, 26-29 Ocak 2015 tarihlerinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı hazırlık kampı başladı. Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor, U19 ve U12 elit ligine toplam 8 oyuncu gönderdi. Takım oyuncularından Ceren Akkaya, Derya Arhan, Ece Türkoğlu, Damla Bozyel, Funda Aydınalp ve Tuğce Üzmez, U19 kampına, Selin Türkoğlu ve Büşra Atalay ise U12 elit kampına katıldı.

 

KIZLAR HÜKMEN KAZANDI

Bu arada Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor, 11.hafta maçını rakip Derince’nin daha önce ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 kazandı. Temsilcimiz böylece puanını 15’e çıkardı.

 

A TAKIM 1 PUANLA YETİNDİ

BAL Ligi 11.grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, cezası nedeniyle Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde oynanan Çınarlıspor maçından 1 puanla ayrıldı. 5.dakikada Mahmut Bektaş’ın attığı golle 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar rakibin 80.dakikadaki golüne engel olamayınca sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Ereğli Belediyespor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Büyükçekmece maçının hazırlıkları ara vermeden başladı.