Kdz.Ereğli'de 21. Uluslararası, Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

15-20 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Ereğli Belediyespor Tesisleri'nde kampa giren Oturarak Voleybol Milli Takımı, sahil güzergahında gösteri maçı gerçekleştirdi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın da yer aldığı gösteri maçında milli sporculara taraftarlar ilgi gösterdi.

Milli Takım Yardımcı Antrenörü Adem Çelik, Macaristan'daki Avrupa Şampiyonası öncesi ilçede kampa girdiklerini ve festival etkinlikleri kapsamında gösteri maçı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hem branş tanıtımı hem Avrupa Şampiyonası öncesi oyuncularımıza moral motivasyon olsun dedik. Türkiye'de çim üzerinde hiç böyle bir antrenman olmamıştı" dedi.

PLAJDA KÖPÜK PARTİSİ

Ereğli-Alaplı kara yolundaki sahil şeridinde Ereğli Belediyesi'ne ait plaj tesislerinde düzenlenen köpük partisi renkli görüntülere sahne oldu. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sadece ilçeden değil plaj tesislerinden Türkiye hatta Avrupa'nın farklı bölgelerinden gelen vatandaşların faydalandığını belirterek, "Çok yoğun bir kalabalık, köpük partisi ile keyifli dakikalar yaşadı. Çok memnunlar, bizler de vatandaşlar mutlu oldukça mutlu oluyoruz" dedi.

SAHİLDE GÖSTERİ İLGİ GÖRDÜ

İlçe merkezindeki amfi tiyatro önünde Avrupa ve Balkan Şampiyonu, dünya ikincisi Ali Komşusu tarafından yapılan Flyboard gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sahil şeridini dolduran vatandaşlar gösterisi yakından izleyebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Avrupa ve Balkan Şampiyonu, dünya ikincisi Ali Komşusu'yu ilçede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)