“Bir Dilek Tuttum” isimli ikinci kitabını yayınlayan genç yazar Esra Erkeç, Çaycuma Atatürk Anıtı önünde stant açarak, imza günü düzenledi.
Çocukluk döneminde ortaya çıkan bir çeşit kas erimesi hastalığı olan SMA nedeniyle 12 yaşından beri yürüyemeyen Esra Erkeç, 6 yıldır fizyoterapi seansları ve psikolojik destek gördüğü Damla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinin desteğiyle açtığı stantla okuyucularla buluştu.
Genç yazar Erkeç’in imza günü etkinliğine; CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün yanı sıra ailesi ve Rehabilitasyon Merkezi eğitimcileri katıldı.
Erkeç’den kitap alarak destek veren CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, genç yazarın kitabını satın alarak, ileride ünlü bir yazar olması dileğinde bulundu. Kitabı için destek olan ailesine, öğretmenlerine ve okuyucularına teşekkür eden Erkeç, kitaplarını okuyucuları için imzaladı.
Genç yazar Erkeç’in babası Mustafa Erkeç, yaptığı açıklamada, “Kızım yazmayı çok seviyor. Engelli olduğu için Damla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim görüyor. Bu kurumdaki öğretmenlerinin desteğiyle düşüncelerini ve hayallerini yazıya döktü ve kitap oldu.
Engelli olanlara da örnek oldu. Bu nedenle kendisiyle gurur duyuyorum.
Öğretmenlerine bu destekten ötürü de teşekkür ediyorum” dedi.