Kdz. Ereğli Doğa Koleji Okul Aile Birliği yönetimi; velilerin de desteğini alarak gerçekleştirdikleri “İhtiyaç sahibi minik kalpleri sıcacık sarmak ister misin?” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında örülen atkı, bere vb. giysileri Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrencilere teslim ettiler.

Okul aile Birliği Başkanı Akif Kandemir, Kız Yetiştirme Yurdu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada; “Bizler Doğa Koleji Okul Aile Birliği olarak sınıf annelerini organize ederek sıcacık kalpleri sarma adı altında bir etkinlik düzenledik. Yaptığımız örgüleri kız yetiştirme yurdundan kalan yavrularımıza teslim etmek için buradayız. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek teşekkür ederim.”dedi.

Okulun t-MBA Öğretmeni Duygu Uyaroğlu ise “Okul aile birliğimiz tüm enerjisiyle yine çok güzel bir etkinliğe imza attı. Bugün bu soğuk günde onları ısıtmaya geldik.”ifadelerine yer verdi.

Açıklamaların ardından okul yöneticileri ve okul aile birliği üyeleri kız yetiştirme yurdunda kalan öğrencileri ziyaret ederek, hazırlanan eşyaları teslim ettiler.