Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Devrek Gençlik Merkezince hazırlanan, “Minik Yüzler Gülen Gözler” projesi kapsamında köy okullarında öğrenim gören 350 öğrenciye atkı, bere ve eldiven takımı dağıtımı yapıldı.

Proje hazırlayıcısı Gençlik Lideri Bülent Demirci, projenin amacının, köy okullarında dezavantajlı gençleri avantajlı konuma getirebilmek ve köy okullarında gençleri eğitim öğretim dönemlerinde mutlu edebilmek yüzlerindeki tebessüme ortak olmak yardımlaşma, paylaşma ve gönüllülük duygularını pekiştirmenin olduğunu söyledi.

 Proje dahilin de, Eğerci Beldesindeki Eğerci İlkokulu, Özbağı İlkokulu, Yazıcık İlkokulu ve Misak-ı Milli Anaoku, Gökçebey Dağdemirciler İlkokulu, Yeşilköy İlkokulu ve Pazarlıoğlu köy okulu, Ereğli, Dedeler Köyü Şehit Noyan İlkokulu, Elmacı Köyü Elmacı İlkokulu atkı, bere ve eldiven takımlarının dağıtımları yapıldı.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, "Bir yüz daha güldürmenin sevinci içerisindeyiz. İlçelerimizdeki birleştirilmiş İlkokullarımızdaki minik arkadaşlarımızı ziyaret ettik, yüzlerindeki gülümsemelere ortak olduk. En ücra köşedeki gencimizin yüzünü güldürene kadar durmak yok. Projemizle her gence ulaşmayı amaçlıyoruz. Minik yüzler mutlu olunca bizlerde mutlu ve güçlü Türkiye için umutlu oluyoruz" dedi.