Gazi İlköğretim Okulu 1-D Sınıfı öğrencilerinin yılsonu okuma bayramı, önceki akşam Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, anne-babalar çocuklarını sahnede görüntüleyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Gazi İlköğretim Okulu 1-D Sınıfı öğrencileri, bir yıl boyunca öğretmenleri Mustafa Alkaya’dan öğrendikleri şiir ve oyunları yılsonu okuma şenlikleriyle sergilediler. Okul Müdürü Mustafa Öztürk, öğretmenler ve velilerin katıldığı okuma şenliklerinde, öğrenciler çeşitli kostümlerle çıktıkları sahnede büyük sempati topladılar.

“ÖĞRENCİLERİMLE GURUR DUYUYORUM”

Okul Müdürü Mustafa Öztürk, yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte birçok bilgi ve beceri sahibi oldular ve öğrendiklerini sergiliyorlar. Diğer 1’inci sınıflarımız Belediye Kültür Merkezi’nde ve okulumuzun önünde gösterilerini yapmışlardı. Öğrencilerimin hepsiyle gurur duyuyorum. Gelecekte hepsinin topluma yararlı bireyler olacağından şüphem yok” dedi.

Gösteride en çok ilgi çeken bölüm, bir öğrencinin öğretmenine yazdığı mektubun okunması oldu. Çeşitli mesleklerin kostümleriyle sahneye çıkan öğrenciler de ilgi odağı oldular.