Zonguldak'ta 11 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Zehra Naz Yolcu, Van'daki kardeşleri için sınıf olarak yardım topladıklarını belirtirken gözyaşlarına hakim olamadı.   
Zonguldak Bahçelievler İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri, sınıf öğretmeni Aslı Birkan öncülüğünde, Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde yardıma muhtaç olanlar için yardım kampanyası başlattı. 6/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri bir araya gelerek Van'da ihtiyacı olan aileler için kuru kumanya, battaniye ve elbise topladılar. Depremzedelere arkadaşları gibi yardımda bulunan 6. sınıf öğrencisi Zehra Naz Yolcu, konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Depremde zarar gören ve yardım isteyen vatandaşların durumuna üzülen Yolcu, "Van'da çok büyük bir deprem oldu. Kardeşlerimiz enkaz altında kaldı. Birçok kardeşimiz var yardıma muhtaç, onlara yardım kampanyası düzenledik. Kıyafetler,  yiyecekler göndermeye başladık. Herkes evindeki eşyalarını, güzel şeylerini lütfen bağışlasın. Van'daki kardeşlerimize yardım etsin" dedi.  
6/C sınıfı ve Türkçe öğretmeni Aslı Birkan da, Bahçelievler İlköğretim Okulu 6. sınıfı olarak Van'da meydana gelen deprem de çok büyük hasar olduğunu gördüklerini belirterek şunları söyledi: "Öğrencilerim de buna duyarsız kalamadı ve herkes bir şey yapmamız gerektiğini söyledi. Öğrencilerim kuru kumanya, battaniye ve çeşitli kıyafetleri topladı.
Bugün kolilere doldurup postane kanalıyla ilgili yerlere göndereceğiz" diye konuştu.