Bahçelievler İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, engellilere destek olmak amacıyla anlamlı bir kampanya düzenledi. 40 bin mavi kapak toplayan öğrenciler, herkesin bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olması gerektiğini vurguladılar. 
Bahçelievler İlkokulu Müdürü Ali Özdoğan, destek veren herkese teşekkür etti. Müdür Özdoğan, kampanyayla ilgili şunları söyledi: 
“3/C sınıfımızın başlatmış olduğu ve okulumuzun bütün sınıflarının desteklediği mavi kapak kampanyamızı tamamladık. 40 bin civarında mavi kapak topladık. Ocak ayında da belediyemizin düzenlemiş olduğu mavi kapak kampanyasına destek olduk. Biz Bahçelievler İlkokulu olarak, sosyal sorumluluk projelerine sürekli katkıda bulunuyoruz. Engellilerimize katkıda bulunabiliyorsak, en büyük mutluluk o. Önümüzdeki yıllarda da bu projelerimiz devam edecektir. Bunların yanı sıra başka projelerimiz de var. Huzurevi ziyaretlerimizi de yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu projelerimiz daha çeşitli bir şekilde devam edecektir.”
Öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade eden 3/C Sınıf Öğretmeni Funda Turmuş ise, “Öğrencilerime ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Kapaklarımızı toplama aşamasında bize çok destek oldular. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Faydalı olabildiysek, ne mutlu bize” dedi.