TEMA Vakfı anaokulların katılımı ile gerçekleştirilen okul öncesi şenliklerinde çocuklara fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

TEMA Vakfı Kdz.Ereğli İlçe Temsilcisi Nilgün Durak, 30 civarında okul öncesi eski adıyla anaokulunun katıldığı 3-6 yaş çocuklarından oluşan, “okul öncesi şenliğe” katıldıklarını ve anaokullarının tümünün bahçesinin ağaçlandırılması için öğrencilere fidan dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi. Bir ağacın 75 kişiye oksijen olduğunu hatırlatan Durak konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında şu bilgiyi verdi:
FISTIK ÇAMLARI
İlçemiz Orman İşletme Müdürlüğümüz Şefi Cihan Bekmezci’nin talebimiz üzerine her zaman olduğu gibi gönüllü-görevli anlayışı ile temin ettiği tüplü (dikimi ve tutma oranı çok yüksek, özel hazırlanan)  fıstık çamları fidanlarını alarak şenliğe katılacak anaokullarının tümünün bahçesinin ağaçlandırılması için öğrencilere dağıttık. Okul öncesi çocuklarımıza TEMA Vakfı orijinal eğitim cd’leri ile çizgi filmlerle sunduğumuz erozyon-ağaçlandırma konulu bilgilendirmelerimizi pekiştirmesi açısından her yıl olduğu gibi bu yıl da ağaçlandırmayı önemseyerek ve bir ağacın 75 kişiye oksijen olduğunu bir kez daha vurgulayarak bu muhteşem şenliğe katkıda bulunmaya çalıştık.

“TAKİPÇİ OLDUKLARINI GÖRÜYORUZ”
Bizleri geleceğe dair umutlandıran, Minik TEMA’ların yoğun ilgisi, bitmek bilmeyen sorularında elbette ki eğitmenlerinin rolü son derece önemli ve gerekli daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir evren için. Bu çerçevede bu anlamlı etkinliğin bir parçası olmak ve dahası TEMA Vakfı’nın çalışmalarının en minik bireylere kadar ulaştığını, attığımız her adımın belki de birçok büyüğün örnek alması gereken kadar takipçisi olduklarını görmek biz gönülleri ile çalışanlara anlatılamaz mutluluk verdi. Emeğe geçen herkese ve bu duygularımızı siz değerli okuyanlarla paylaşmamızı dolayısı ile çalışmalarımıza önemli destek sağlayan çok değerli gazetemize saygı ve sevgilerle. Bir anlamda TEMA Kdz.Ereğli olarak vatan topraklarının nöbetindeyiz.