Zonguldak Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri diplomalarını aldı. Okulun spor salonunda düzenlenen diploma töreninde, minikler, yıl boyunca öğrendikleri, şarkıları, şiirleri ve oyunları sergilediler. Kolbastı da oynayan minikler, ailelerinden alkış aldılar. Yoğurt yeme yarışması ise büyük ilgi gördü. Miniklerin iştahla yoğurt yemeleri, salonu dolduran velileri kahkahalara boğdu. Yılsonu şenliğinde Çağdaş HASAD Foroz Ekibi de kolbastı şovu yaptı. Yoğun istek üzerine ekip, şenliğin sonunda yeniden sahneye çıktı.
ÖĞRETMENDEN
DUYGU YÜKLÜ VEDA
Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu Ana Sınıfı Öğretmeni Seçil Barut, bu öğretim yılında son kez çalıştığını belirterek, "Tayinimin çıkması nedeniyle Zonguldak'tan ayrılıyorum. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Velilerimize de bizlere gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bir yıl süresince çok güzel anılarımız oldu. Çocuklarımdan ayrılacağım için çok üzgünüm.
Öğrencilerime benden sonraki ilköğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Çocuklarımın aldıkları eğitimle en iyi yerlere geleceklerine inanıyorum" dedi.