DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin kültürel etkinlik çerçevesinde açtığı “DemirPark AVM Çocuk Drama Kursu”nun minik öğrencileri, Belediye Kültür Merkezi’nde ilk tiyatro oyununu sahneledi.
Çocuk drama kursu öğrencileri, şiirler, şarkılar söyleyerek “Yoga, Otobüs, Piknik Sever Ailesi, Sigara, TV programı” adlı skeç oyunlarını sergilediler.  Oyunların içeriğinde eğitici ve öğretici öğeler olan çocukların toplumda kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı sağlayarak, ufuklarını genişletmek ve algılarını kuvvetlendirmek hedeflendi. 6 aylık çalışma sonucunda çocuklar hem eğlenceli vakit geçirirken, hem de farklı ortamlarda uyumlu olma, özgüven kazanma gibi yetenekleri de kazandılar. Çocuklar hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştiren oyunları ailelerine sergilemenin gururunu yaşadılar.
DemirPark’tan yapılan açıklamada, “Kültür ve sanat etkinliklerinden oldukça isminden bahsettiren DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocukların gelişimine ve sanata önem vererek üzerine düşen sorumluluğunun bilincini taşıyor” denildi.