Yaklaşık 3,5 ay önce açılışı gerçekleştirilen Özel Neş'e Erberk Anaokulu, erken kayıt indirimleri ile velilere önemli kolaylıklar sağlıyor.


Hafta sonu Ereylin Alışveriş Merkezi'nde özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım günlerinde Özel Neş'e Erberk Anaokulu'ndaki eğitimlere ilişkin veliler detayları ile bilgilendirildi.



Çocukları klasik anaokulu kalıplarından çıkarıp, doğuştan gelen yeteneklerini profesyonel eğitimciler desteğiyle fark edip, geliştirip, yönlendirmek amacı ile hizmet veren Özel Neşe Erberk Anaokulu tanıtım günlerinde yoğun ilgi gördüğünü belirten Anaokulu Yetkilisi Dilara Bozkuş Uzun, eğitimciler eşliğinde ailelere yeni eğitim ve öğretime ilişkin bilgilerin yanı sıra anaokulunda sağlanan imkanlar detaylı olarak aktarıldı. Tanıtım günleri hafta sonları Ereylin Alışveriş Merkezi'nde devam edeceğini kaydeden Uzun, velileri ve öğrencileri tanıtım günlerine davet etti.

Türkiye'de çocukların ilgi ve yeteneklerini oyun tadında geliştiren "Joyfull House Yetenek Geliştirme Programı" ise katılımcıların ilgisini çekti.

Anaokulu Uzunmehmet Mahallesi Kahya Kadir Sokak'ta hizmet veriyor, iletişim telefonu ise: 0 372 323 15 15