MT Bilgi Teknolojileri, yeni nesil POS özellikli Mobil Yazarkasa VERA-DELTA çözüm ortağı DenizBank ile birlikte iş dünyasının kullanımına sunuluyor.


1 Temmuz'dan itibaren mobil hizmet veren esnafın kanun gereği yazarkasa POS kullanmasının zorunlu hale geleceği cihazın kullanımı ve kolaylıkları, Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu'nda muhasebecilere anlatıldı.
Tanıtım toplantısına, DenizBank Zonguldak Şube Müdürü Mustafa Şahin Semerci, DenizBank Genel Merkez yetkilileri Yılmaz Karaca, Mete Çaldıran, Arzu Coşkun ve muhasebeciler katıldı.
DenizBank yetkilileri; esnafın en yakınında olan muhasebecilere kimlerin, nasıl kullanabileceği yönünde açıklamalar yaptı. Esnafa çok uygun fiyata bu cihazı sunduklarını ifade eden yetkililer, cihazın avantajlarıyla ilgili şu bilgileri verdiler:
Yazarkasa POS'tan işlem yapıldığı anda aynı zamanda yazar kasa fişi de kesilmesini sağlayan bir ürün ve mobil olarak ta taşınabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan yazar kas POS fişleri 'serbest meslek makbuzu' olarak kabul edilecek. Yazarkasa POS ile esnaf çift maliyet (Yazarkasa ve POS) yaratmadan tek ürünle çözüme kavuşacak.