Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, ilçeyi yaşanabilir modern bir kent görünümüne kavuşturabilmek için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

 

Doğup büyüdüğü memlekete hizmet etmek istediğini, bu hedefe birlik ve beraberlik içerisinde mutlaka ulaşacağını ifade eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, ekonomiden eğitime, sağlıktan ulaşıma pek çok projenin tek tek bölge halkı ile buluşturulacağını söyledi.

 

“EL BİRLİĞİ İLE HİZMET EDECEĞİZ”

Uysal, gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakabilmek için Kdz.Ereğli halkının da ciddi desteğine ihtiyacı bulunduğunu belirterek, “Halkımız hizmetin en iyisini hakkediyor. Bizim görevimiz hizmetleri halkımız ile buluşturabilmek. Önümüzde uzun ve yorucu bir süreç var bu süreci el birliği ile Kdz.Ereğli’ye hizmet noktasına çevireceğiz. İnşallah projelerimiz yoluna girdikçe kamuoyu ile de paylaşacağız” sözleri ile konuştu.

 

BİRİMLER BİR NOKTADA TOPLANDI

Kdz.Ereğli Belediye Binası’nın da yeni yerine büyük oranda taşındığını tüm belediye birimlerinin Kdz.Ereğli halkına tek bir noktadan hizmet vereceğine vurgu yapan Uysal, “Vatandaşlarımız hem farklı noktalara gitmekten kurtulacak hem de daha modern bir ortamda taleplerini rahatlıkla ilgili birimlerimize iletebileceklerdir. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAŞARI TEMENNİSİ

Geleceğin mimarı eğitimcilerin, öğrencilere gerekli olan bilgi, ahlak, erdemli olmayı, sürekli kendini yenilemeyi, günümüz modern çağına adapte olmayı öğrettiğini belirten Başkan Uysal, “Çocukluktan gençliğe yoğun bir eğitim ve öğretim temposunun merkezinde bulunan öğrencilerin zaman gibi gerçekten de çok değerli bir hazineyi iyi kullanması gerekiyor. 2014-2015 Eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiamıza, öğrencilerimize başarılar temenni ediyorum” sözleri ile düşüncelerini paylaştı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)