Kozlu Belediyesi tarafından modern çöp konteynırları alındı. Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri tarafından yeni alınan 30 adet çöp konteynırı Sahil Prestij Parkı ve Fatih Mahallesi'nin bir bölümüne konularak temizlikte moderne geçişin altına imza atıldı.
Kozlu Belediyesi’ne alınan çöp konteynırlarının 27 adeti Kozlu Fatih Sitesi Mahallesi’ne konulurken, 3 adet çöp konteynır ise Sahil Prestij Parkı’na konuldu. 10 adet geri dönüşüm konteynırı ise Kozlu'da bulunan okul önüne konularak öğrencilerin hizmetinde kullanıldı. Okul önüne konulan geri dönüşüm konteynırları öğrencilere anlatılarak mili servetimizin ziyan edilmemesi vurgulandı.
Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Suat Öztürk, hizmetlerinden dolayı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür ederek, "Tüm konularda bize destek olduğu gibi temizlik konteynırlarında da bize elinden gelen desteği esirgemeyen Sayın Başkanımız Ali Bektaş'a vatandaşlarımızın ve değerli öğrencilerimizin adına teşekkür ediyoruz. Tüm çalışmalarında başkanımızın yanında olduğumuzu hatırlatıyoruz" dedi.