Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Kdz.Ereğli Belediye Başkan Vekili Reşat Latif, şehir dışında olan Başkan Hüseyin Uysal’ın talimatları doğrultusunda hastanenin teknik eksikliklerinin giderilmesi için belediyenin teknik ekibinin ve imkanlarının seferber edildiğini söyledi.

 

350 Yatak kapasiteli bölgenin en modern hastanelerinden biri olan Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi, Ömerli’de yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Yeni hastanenin yolunun asfaltlanması, hastane önünde kaldırım yapılması, yağmurlama hattının uzatılması ve çevre düzenlemesi yapılması gibi teknik işler için Başkan Vekili Latif’ten destek isteyen Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Muharrem Erdem’in talebi üzerine belediyenin teknik ekibini seferber eden Başkan Vekili Latif, söz konusu eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi.

 

ÖMERLİ KAVŞAĞINA SİNYALİZASYON ÇÖZÜMÜ ÖNERİSİ

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Latif, ayrıca Ömerli yol kavşağında da Başkan Yardımcısı Cöbek, Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert, Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, Emniyet Müdürü Timur Özgen ve şantiye yetkilileri ile de bir araya gelerek kavşaktaki trafik sorununun çözümüne yönelik önerileri dinledi. Latif, karayollarının yetkililerinin gelerek söz konusu mevkiye sinyalizasyon koyarak sorunun geçici olarak çözüm bulacağını vurguladı”

 

(Haber Merkezi)