Alaplı’da ELKA Taşıyıcılar Kooperatifinin ardından Mollabey Birlik Minibüsleri de eylem kararı alarak Belediye Başkanlığı makam odası önüne anahtarlarını bıraktı.

 

Alaplı Mollabey Birlik Minibüsçüleri Alaplı Kapalı Pazaryerine hatlarını iptal edilmesini protesto ederek Belediye Başkanlığı Makam Odası önüne anahtarlarını bırakarak basın açıklaması yaptı.

Geniş güvenlik önlemlerini alındığı Belediye binası önünde Mollabey Birlik Minibüsçüleri Başkanı Fikret Yazkurt, yaptığı açıklamada, eyleme sonuna kadar devam edeceklerini ulaşım faaliyetlerini yavaşlattıklarını söyledi.

Verilen sözlerin tutulmadığını öne süren Yazkurt, “2006 yılından bu yana vermiş olduğumuz savaşta maalesef en son olarak seçim çalışmalarında sayın belediye başkanı Nevzat Çimenoğlu, işinizi çözeceğiz halledeceğiz yeni Pazaryeri Alaplı’ya taşınacak biz sizin işinizi halledeceğiz diyerek bizi bu günlere kadar getirmiştir. Bizler haftanın 6 günü nasıl çalışıyorsak 7. günde çalışmak istiyoruz. Sözler yerine gelmedi bizde eylem kararı aldık. Köylere ulaşım faaliyetlerini yavaşlatacağız. Bundan sonraki eylemlerimiz nasıl olur onu ileriki zamanlarda göreceğiz” dedi.

Minibüs şoförleri eylemlerini ardından alkış yaparak İlçe merkezine doğru yürüyüşe geçti.