Karadeniz Ereğli Rotary Kulüp Dönem Başkanı Mert Öztürk, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Lokali’nde gerçekleştirdikleri etkinlikte yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramında, lösemili çocuklarla bir arada olmak istediklerini söyledi.


 

Öztürk, çocukları önemsediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bugün burada bizlerle birlikte olan küçük hanımlar, küçük beyler, sizler geleceğin mühendisleri, doktorları, öğretmenleri olacaksınız. Gelecek sizlerle şekillenecek. Ne kadar önemli olduğunuzu bilmenizi isteriz. Sevginin, kardeşliğin hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada ele ele yaşamak ümidiyle yüzlerinizde gülücüklerin, kalplerinizden sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını diliyoruz. Bunun için büyük çaba sarf ettiğimiz siz çocuklarımızın ve Türk Ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz. Büyük Önder Atatürk'ün, ‘Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki onun karşısından zincirler erir, taç ve tahtlar batar, yok olur " sözleri ile konuşmamı tamamlamak istiyorum. Etkinliğimize katkı sağlayan yapan LÖSEV İl Başkanı ve Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik'e, sponsorlara ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyorum.”




Eşi Özlem Öztürk ile bazı Rotary üyelerinin de katıldığı etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler verildi, oyunlar oynandı, yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.