Gökçebey İlçe Tarım Müdürü İrfan Soysal’ın İstanbul’a tayini çıkmıştı. Soysal için İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanları, Doğa Restoran’da veda yemeği düzenledi.

Yemeğe; Gökçebey Kaymakamı Çetin Kılınç, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Tarım İl Müdürü Yusuf Akın, Zonguldak Ziraat Odası Başkanı Hasan Kabarık, Gökçebey Ziraat Odası Başkanı Necmi Pazar, Zonguldak Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Alkan, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, Gökçebey Milli Eğitim Şube Müdürü Fazıl Aytaş, Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Murat Çarşambalı, işadamı Mithat Çanakçı ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemte duygusal bir konuşma yapan İrfan Soysal, tüm katılanlardan helallik isteyerek,  “Gökçebey ilçesinde hayatımın en güzel, en verimli yıllarını geçirdim. Faydalı olabilmek ve hizmet verebilmek adına 18 yıldır durmadan çalıştım, mücadele ettim. Bu çalışmaların neticesinde de çevreden, herkesten büyük destek gördüm. Çok duygulandım. Konuşacağım çok şey vardı, ama konuşamıyorum. İstanbul’a geldiğinizde mutlaka beklerim. Orada da bir kardeşiniz, kapınız olacak” dedi.