Zonguldak'ta, sevgilisiyle birlikte annesini bıçaklayarak başına demirle vurduktan sonra cesedi yaktıkları iddiasıyla tutuklanan T.Y.B. ve sevgilisi O.D., müebbet hapisle yargılandı.

Olay, Zonguldak'ta, 23 Mayıs 2008 de Terakki Mahallesi'nde meydana geldi. Zonguldak Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki T.Y.B., 37 yaşındaki O.D. ile ilişkilerine karşı çıkan annesi G.G.'yi öldürmeye karar verip, annesinin ayranına ilaç koyup uyutmuş ve daha sonra boğazından bıçaklayıp başına demirle vurmuşlardı. Genç kız ve sevgilisi daha sonra cesedi otomobilin bagajına koyarak Kozlu beldesinde bir maden ocağına götürüp yakmışlardı. Cesedi yakarken elleri yanan iki sevgili daha
sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne tedavi olmaya gittiklerinde polisin fark etmesi üzerine O.D. yakalanmış, T.Y.B. ise kaçmıştı. T.Y.B. polisin geniş çaplı araştırmasının ardından akşam üzeri gözaltına alınmıştı.
T.Y.B. ve O.D. hakkında "Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek üstsoya karşı kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, aynı dosya kapsamında O.D. hakkında T.Y.B ile cinsel ilişkiye girmekten, "Küçük yaşta kız çocuğuna nitelikli cinsel istismar" suçlamasıyla 8 yıl, yine T.Y.B.'ye 2007 yılı yazından itibaren tecavüz ettiği iddiasıyla genç kızın annesi G.G.'nin sevgilisi olduğu öne sürülen S.A. hakkında 8 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, T.Y.B., annesini sevgilisi S.A.'nın kendisine tecavüz etmesine göz yummakla suçladı.
Adli Tıp Kurumu'ndan cezai ehliyetinin az olduğu yönünde rapor gelirken, olay tarihinde 16 yaşında olan T.Y.B'nin kemik yaşının saptanmasına yönelik Adli Tıp Kurumu'ndan raporun gelmediği kaydedilerek duruşma ertelendi.
T.Y.B. ve O.D. arasındaki yazışmalarda olay ortaya çıkarılırken, cinayetin planlı yapıldığı görüldü. İkili arasındaki konuşma kayıtlardan tespit edildi.

Yazışmalar şöyle:

O.D.; aşkım beni durumlardan haberdar et.
T.Y.B.; anneme yarım bardak ayran içine iki ilaç verdim, içti. Etkisi ne zaman başlar?
O.D.; içti mi? Çok güzel aferin, 1 saat, yarım saat olabilir.
T.Y.B.; annem uyursa cama eteri getir, uyurken onu da koklatayım, garanti olsun sonra sen gelirsin.
T.Y.B.; aşkım annem yattı. Aşkım vallahi yattı. Aşkım, hu hu uyuyor.
O.D.; durum ne?
T.Y.B.; annem daldı, uyuyor, ne yapalım?
O.D.; uyandırmaya çalış, bakalım uyanacak mı, numara yapmasın?
T.Y.B.; "anne" deyince cevap veriyor ama uykulu.
T.Y.B.; annem kendinde ama gözünü zor açıyor. Bak silahı getir bana, vurayım.
T.Y.B.; çağırınca duyuyor ve bakıyor. Ben hapı toz haline getirip ayrana koydum, yarısını içti.
O.D.; her şey iyi gidiyor, eldiveni hazırla.
T.Y.B.; aşkım gelme, korkuyorum. Hiçbir şey yapmasak mı? Bak annem bağırır çağırır, çırpınır, seni yıkar. Annem kuvvetli. Beni dinle; müziğin sesini açalım, silahla vuralım, kimse anlamaz, yemin ki anında öldürürüz gece de evden çıkarız.
T.Y.B.; annem S.A.'yı bile dövüyor. Seni hayli döver. Gelir gelmez silahla bir el kafasına sıkalım.
T.Y.B.; aşkım geleceksen silahla vuralım, balistik kısmını bana bırak.
O.D.; müziğin sesini aç, eldiveni hazırla, dediğimi yap.