Kutsal topraklara Hac ziyaretinden dönen Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa Erkan Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Engellilerle çay içip sohbet eden Müftü  Erkan, Derneği ilk kez ziyarette bulunduğunu Derneğin çalışmalarından çok etkilendiğini belirterek emeği geçenlerden ‘Allah razı olsun’ dedi. 
Ayrıca her sağlam insanın bir engelli adayı olduğunu, toplumun engellilere karşı duyarlı yaklaşması gerektiğini Dinimizin engellilere, yaşlılara, yetimlere çok önem verdiğini belirterek engellilerinde için de bulunduğu durumla imtihan olduklarını ve sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.
Dernek Başkanı İsmail Şentürk de engelli olmanın kişinin kendi tercihi olmadığını sabah evinden çıkan insanların akşam sakatlanarak eve dönmek gibi bir niyetlerinin olmadığını bugün bizim başımıza geleni arzu etmesek de herkesin başına geleceğini ve toplumdan kendilerini acımalarını değil imkan tanımalarını beklediklerini söyleyerek Müftü Mustafa Erkan’ a ziyaretinden dolayı engelliler adına teşekkür etti.