Kdz. Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında; Özel Yıldırım Koleji İzmirlioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine bilgiler verdi. Kdz. Ereğli Özel Yıldırım Kolejinde, Ufuk Turu Seminerleri başlığı adı altında değişik meslek gruplarından insanları ağırlamaya devam edilirken, bu kez okula konuk olan isim Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan oldu. Geçtiğimiz günler içerisinde gazetecilerle bir araya gelen okul öğrencileri, merak ettikleri konuları Mustafa Erkan' a aktardı. Müftü Erkan, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdıktan sonra, içerisinde bulunan Camiler ve Din Görevlileri haftası ile ilgili de öğrencilere bilgiler aktardı.
Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, Ufuk Turları adı altında gerçekleştirilen toplantılarda öğrencilerin edindiği bilgilerin çok faydalı olduğunu, bu nedenle de bu birlikteliklerin devam edeceğini söyledi. Yapılan söyleşiden sonra bir konuşma yapan Sarısoy "Herkesin farklı kabiliyet, yetenek ve ilgi alanlarının olduğunu bu konuda öğrencilerimize faydalı olabilecek meslekteki insanları misafir etmeye çalışıyoruz.
Öğrencilerimiz de kendi kafalarında soru işareti uyandıran soruları gönül rahatlığı sorarak cevaplarını alıyorlar. Bu nedenle de bu tür etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz" dedi.
Program 8.sınıf öğrencilerinden Akil Kaplancan'ın Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan Bey'e çiçek takdim etmesi ile son buldu.