Zonguldak Müftüsü Refik Bulut, merkez ve ilçelerdeki müftülerle Kdz. Ereğli'de düzenlenen bir toplantıda bir araya geldi.Kdz. Ereğli Müftülüğü'nde düzenlenen toplantıda, Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut, Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş, Devrek Müftüsü Mustafa Nurgün, Çaycuma Müftüsü Ömer Keskin, Gökçebey Müftüsü Ünal Baş ve Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Bahtiyar Taranoğlu katıldı. Toplantıda konuşan İl Müftüsü Refik Bulut, Zonguldak, ilçe ve beldelerinde yapılması planlanan çalışmalardan dolayı bir araya gelindiğini belirterek, İl, ilçe, belde ve köylerimizdeki Kur'an kursları ve vaaz programlarıyla dinimizi en güzel şekilde anlatmak ve öğretmek için çaba sarf ediyoruz.
Bunların dışında da çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Ereğli ve Alaplı müftülüklerinin Umre ve Hac Organizasyonlarını daha sağlıklı şekilde yürütebilmeleri ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması maksadıyla Ereğli Müftülüğü bünyesinde açılan Hac ve Umre Bürosu 'da geçen haftadan itibaren hizmet vermeye başlamıştır.
Ayrıca, camilerde bayan öğreticiler tarafından bayanlara yönelik vaaz programlarına başlanacaktır. Bu konular ve çalışmalarla ilgili belde ve ilçe müftülerimizle bir araya gelerek istişareler yapıyoruz dedi.