Kdz. Ereğli Müftülüğü tarafından Müftülüğe bağlı Kur’an Kurslarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes düzenlendi.

Alimolla Camisi önünde düzenlenen kermese Kdz Ereğli ilçe Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz. Ereğli ilçe Müftüsü Mustafa Erkan, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Alimolla Camisi İmam Hatibi Mustafa Köseoğlu tarafından Kur’anı Kerim okunması ile başlayan kermeste konuşan Kdz. Ereğli ilçe Müftüsü Mustafa Erkan, bu yıl 3.düzenlenen kermes’e katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Kur’an kurslarımızın değerli öğreticileri ve öğrenicileri kıymetli vatandaşlarımız bu yıl Kur’an kurslarımız  tarafından hazırlanan 3.kermesimizi yapmış oluyoruz hayırlı bir hizmetle iyi bir hizmetle  Peygamberimiz Hz. Muhammet ve Adem aleyhisselamdan  bugüne gelene denk siz hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile yapılan kermesimize  Hoş geldiniz, Ereğlimiz’de  hayırsever vatandaşlarımızın hizmetleri ile  bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz  Kur’an kurslarımızın yararına düzenlemiş olduğumuz kermesimiz böylesi hayırlı hizmetlerden birisidir, Bizler bu hizmeti Allahın rızasını kazanmak için gerçekleştiriyoruz öğrencilerimiz bu yiyecek ağırlıklı kermesimizde sadece cenab-ı hakkın rızasına nail olmak için hazırlıyor ve insanlarımıza sunuyorlar, Kermesimize katkılarından dolayı başta sayın kaymakamımız olmak üzere bu kermese katkı veren bütün kardeşlerimize, arkadaşlarımıza kalbi temennilerimi şükranlarımı sunuyorum, Bu kermesi Ereğli’miz için Kur’an kurslarımız için hayırlı, güzelliklere vesile eylesin” dedi.