Ereğli'de faaliyetini sürdüren Engel Tanımayan Engelliler Derneği'nin bir televizyon kanalında program yapan Müge Anlı ile yaptığı görüşmenin ardından destek amacıyla alınan 7 tekerlekli sandalye düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Engel tanımayan Engelliler Derneği Canan Yaldız, düzenlenen teslim töreninde yaptığı konuşmasında, Müge Anlı ve ekibine teşekkür etti. Gerçek engelliliğin kırılamayan önyargı olduğuna dikkati çeken Yaldız yaptığı konuşmasında, "Karadeniz Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği olarak kısa bir süer önce başvuruda bulunduğumuz Müge Anlı ve Tatlı Sert Prgoramının bize gösterdiği ilgi ve alaka bize gönderdiği 7 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan insanlarımıza verdik. Sosyal Sorumluluk Projeleri adına hazırlanan programlar içerisinde halkın sesi olmayı becerebilen onların sorunları ile ilgilenen program çözme konusunda destek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bütün elemanlarına, çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Gerçek engellilik kıramadığımız önyargıdır. Gerçek engellilik birbirimize gösteremediğimiz sevgi, saygı, ilki ve alakadır. Bizler buradaki engellilerimizin belki fiziksel olarak destek olmak amacıyla bu sandaleyelir veriyoruz ama onlar hayata tutunmak adına gerçekten seven, insan seven doğa seven birbirine saygılı insanlar. Lütfen kimseye ön yargılı olmayalım" dedi.

Daha sonra dernek üyesi 7 kişiye tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Sandalye teslim alanlar ise gösterilen ilgiye ve verilen desteği teşekkür ettiler.