Zonguldak SMMM Odası’nda gerçekleştirilen seminere muhasebeciler katıldı. Seminerde konuşmacı olarak katılan Yeminli Mali Müşavir İbrahim Değirmenci ve Yeminli Mali Müşavir Sakıp Şeker ‘Soru ve Cevaplarla Dönem Sonu İşlemleri’ konusunda bilgiler verdi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Zeki Dirlik, “Bu seminer, umuyorum başarılı geçecek.  Seminerimiz, soru ve cevaplar halinde sürecek. Dönem sonu işlemler konusu soru ve cevaplar halinde Yeminli Mali Müşavirlerimiz fikirlerimizi değerlendirecek” diye konuştu.
Seminerde konuşan Yeminli Mali Müşavir İbrahim Değirmenci, “2011 yılı meslek mensupları açısından önemli bir yıldır. Çok uzun yıllardan beri gündemde olan ama yasalaştırılamayan Türk Ticaret Kanunu, Meclis’te kabul edildi. Redakte işlemleri yapıldıktan kısa bir sürede Resmi Gazete’de yayınlanacaktır. Aynı zamanda Türk Borçlar Kanunu değiştirildi. Bundan önce de Türk Medeni Kanunu değiştirilmişti. Türk Ticaret Kanunu’nun değiştirilmiş olması ile 2012 Temmuz ayından itibaren girecek olması, kendimizi yenilememizi var olan bilgileri tazeleyip seminerler yapmamız gereken bir dönem olarak görüyorum” diye konuştu.