Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi tarafından dereceyle mezun olan öğrenciler için düzenlenen törende TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası tarafından  dereceyle mezun olan ve meslektaşlarına  altın ödülü verildi.

Konuyla ilgili olarak EMO’dan yapılan yazılı açıklama şöyle:

2009-2010 eğitim-öğretim yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ), Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden dereceyle mezun olan meslektaşlarımız Gamze Başaran, Burak Umut Kahraman ve Ferdi Özcan EMO Zonguldak İl Temsilciliğimiz tarafından birer altın ile ödüllendirildi.

ZKÜ Mühendislik Fakültesi tarafından 19 Ekim 2010 tarihinde düzenlenen tören, ZKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet KOPAǒın mezunlara başarı dileklerini ve ödül sağlayan TMMOB Oda Şubesi ya da Temsilciliklerine teşekkürlerini ilettikleri kısa konuşmalar ile başladı. Prof. Dr. Mehmet KOPAǒın sunumuyla; Çevre, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Jeodezi ve Fotogrametri, Maden ve Makina Mühendisliği Bölümleri ile Mühendislik Fakültesinden 2009-2010 eğitim-öğretim yılında dereceyle mezun olan, Onur ve Yüksek Onur derecesi alan öğrencilere başarı belgeleri ve ilgili Oda Şubesi ya da Temsilciliği tarafından temin edilen ödüller sunuldu. Öğrencilerin başarı belgesi ve ödüllerini almalarının ardından, TMMOB Oda Şube ya da Temsilcilik yöneticilerine ZKÜ Mühendislik Fakültesi tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri, Fakülte derecesiyle mezun olan bir öğrenci tarafından verildi.

Törene EMO Zonguldak İl Temsilciliğimizden Bülent Özgümüş ve Solmaz Sucu katıldı. ZKÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden dereceyle mezun olan Ferdi Özcan’ın ödül ve başarı belgesi İl Temsilcimiz Bülent Özgümüş tarafından verildi. Törene katılamayan ve diğer dereceyle mezun olan meslektaşlarımız Gamze Başaran ve Burak Umut Kahraman’ın altın ödülleri, diploma ve başarı belgelerini almaya geldiklerinde kendilerine ulaştırılmak üzere Mühendislik Fakültesi Sekreterine emanet edildi.