Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği huzur toplantısında halk plajında alkol alanları 'Tıktıkçılar' diye emniyet amirlerine şikayet eden muhtar, salondakileri güldürdü.

Çarşı Polis Merkezi Amirliği tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) huzur toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Asayiş Şube Müdürü Okan Çakıroğlu, Trafik Şube Müdürü Özer Yılmaz, Çarşı Polis Merkezi Amir Rıza Kara, Çarşı Polis Merkezi Komiseri Metin Karazeybek, Toplum Destekli Polislik Büro Amir Vekili Bahaettin Özkay, muhtarlar, polisler ve vatandaşlar katıldı. Toplum Destekli Polislik Büro Amir Vekili Bahaettin Özkay, çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Katılımcıların sorunlarını da paylaştığı toplantıda söz alan Yeşilmahalle Muhtarı İsmet Yanık, halk plajında sürekli alkol alan vatandaşları şikayet etti. 'Tıktıkçıların biri gidiyor öbürü geliyor' diyen Yanık, salondakileri güldürdü. Müdür yardımcılarından destek isteyen muhtar Yanık, "Zonguldak'ın tek plajı benim mahallemdedir. Orada bayanların zayıflamaları, kilo vermeleri, hareket etmeleri için bir oyun alanı var. Sabah akşam mahalleli bayanlar oraya giderek spor aletleriyle spor yapıyorlar. Fakat plajın bir de ayrı misafirleri var. Sabah 9'da geliyor o tıktıkçılar, onlar gidiyor saat 3'ten sonra başka tıktıkçılar geliyor. Bayanlar da alanı kullanamıyor, dolayısıyla bana şikayetler geliyor. Bununla ilgilenilmesini istiyorum" dedi.
Asayiş Şube Müdürü Okan Çakıroğlu, "Biz burayı motosikletli timlerimizle kontrol ettiriyoruz. Bunun dışındaki dedikleriniz de, saat olarak söylerseniz bana o saatler arasında orayı yoğun bir şekilde kontrol ettiririz" diye cevap verdi.