Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Naz, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Nas, “Karadeniz Muhtarlar Federasyonu olarak başkanımızın bizden bir talebi olduğu zaman her türlü yanında olacağız" dedi. "Bizim işimiz siyasetçilerle" diyen Nas, “Bizde bazı sorunlarımızı sayın başkana iletiyoruz ve onlarda ellerinde geldiğince bizlere destek sağlıyor. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum’ görüşüne yer verdi. 


Muhtarlar ile fırsat buldukça bir araya geldiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ‘da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında “Muhtarlarımız bizim için değerli. Onlar bizim gözümüz ve kulağımızdır. Muhtarlarımızın kıymetini bilmemiz lazım. Bizler, doğru kararlar vermek istiyorsak muhtarların sesine kulak vermeliyiz. Muhtarlar bizim her şeyimiz” diye konuştu. Ziyarette, Federasyon Başkan Yardımcısı Yılmaz Şen, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile Derneğin Onursal Başkanı Şakir Başol ve bazı dernek yöneticileri de hazır bulundu.