Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, mahalle muhtarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Akdemir, belediyenin yemekhanesinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle muhtarlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi. 

Mahalle muhtarlarının vatandaşlarla belediye arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Akdemir, şöyle konuştu:

"Bizler, her zaman muhtarlarımızla iletişim halindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi o mahallenin muhtarı bilir. Gerçekten, acil olan çalışmaları öncelikli yapmaya çalışıyoruz. Fen İşleri ve Su İşleri Müdürlüklerimiz mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyorlar. Hiçbir mahalle muhtarlarımızla sorun yaşamadık. Daire müdürlerimiz, noksanlıkları not alacaklar ve bizler elzem olan yerlerde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Zonguldak, coğrafi konum olarak gerçekten de zor bir şehir. Ancak, bizler sıkıntıları gidermek amacıyla bu görevi kabul ettik."

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas da her zaman Belediye Başkanı Akdemir'le fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Yapılacak işleri, kendi aramızda paylaşıyoruz. Bu nedenle, belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Zonguldak bizim. Bütün hizmetler ve ilimiz içindir. Bu nedenle, şehrimize kimler çivi çakıyorsa, ne hizmet yapıyorsa hepsi başımızın üstündedir" diye konuştu. 

(AA)