Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol'un, Şubat ayında tamamlanması hedeflenen öğretmenevi hizmet binasının Özel İdare bölümünden yer talebine Zonguldak Valisi Erdal Ata'dan olumlu yanıt.

Kdz. Ereğli ilçe merkezinde yapımı süren Öğretmenevi Projesi'nde Özel İdare'ye ait bölümlerden birinin Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği'ne tahsisi konusunda Zonguldak Valisi Erdal Ata olumlu yanıt geldi. Önceki gün Kdz.Ereğli'ye gelen Zonguldak Valisi Erdal Ata, ilgili yöneticiler ile Öğretmenevi'nde gerçekleştirdiği inceleme sırasında Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol'un, "Özel İdare bölümünden Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği olarak yer talep ediyoruz" sözlerine Vali Erdal Ata, "İl Genel Meclisi, Muhtarlar Derneğinin aynı yerde olması faydalı olur. Muhtarlar Derneğimizin de meclisteki arkadaşlarımız ile yakın olması gerekir. Öğretmenevi tamamlandığında bakarız uygun bir yer belirler yardımcı oluruz. Kiralama yoluna gideriz ama uygun bir bedel ile" dedi.
Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol'da, Zonguldak Valisi Erdal Ata'nın Zonguldak'a geldiği günden buyana başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz bu talebimize olumlu yaklaştı" dedi.