AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından Mahalle ve Köy Muhtarlarına iftar yemeği organize edildi.

 

Gülüç Büyük Anadolu Otelde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Önceki Dönem İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, Belde başkanları ve Milletvekili aday adayları, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Kdz.Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdullah Arslan ile çok sayıda muhtar katıldı.

 

İftar yemeği ardından AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, programa katılan tüm muhtarlara teşekkür ederek, “Muhtarlarla güzel hizmetlerimiz devam edecektir. 24 Haziran günü yapılacak  olan seçimi de güzel sonuçlarla geride bırakacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında, her zaman muhtarlarla beraber olduklarını belirterek, “ Çok sevgili, kıymetli muhtarlarım hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Sizlerle her zaman sık sık bir araya geliyoruz, dertlerinizi de gayet iyi biliyoruz. Çözümlenmeyecek sorunlar yok. Sizlerinde bildiği gibi AK Partinin 16 yıllık icraatında sizlerinde rahatlıkla söyleyeceği gibi en başarılı nokta yollar dersiniz. Önemli olan dünü bilmemiz. Tünelleri biliyoruz. Eskiden bir tünel açılacak dendiği zaman  eyvah derdik. Ancak 15-20 yıl ancak yetişir derdik. AK Parti dönemiyle birlikte üç katı yollar ağı arttı. Örneğin havayolculuğunda yüzde 13 büyüme sağladı. AK Parti dönemininden önce 26 tane olan havalimanının sayısı İktidara geldikten sonra 56’ya ulaşmıştır. Artık zamanı çok iyi değerlendirme çağı. Sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Türkiye’nin kaderi değişti. Üçüncü havalimanı datamamlandığında Dünya’nın en büyük 3. havalimanı olacak. Bunun yanında en önemli ataklardan biri de savunma sanayi milli oldu. Cumhurbaşkanımız yerli ve milli dedi ve dünya ülkelerinin olumsuz eleştirilerine rağmen tuttu. Enerji’de atağa geçtik. Türkiye Cumhuriyetimizin rakibi yok. Sizlerin ve milletimizin tekrar güçlü bir ülke için Cumhurbaşkanımıza yüksek bir oyla destek vermeniz çok önemlidir. Hainlere karşı, içimizdeki fetöcülere karşı Bayrağımızı indirmek isteyenlere karşı ; Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan  diyen Cumhurbaşkanımızı yeni sistemin başına çok yüksek oyla geçirmemiz lazım. Vatanın nasıl korunduğunu gösteren bir Cumhurbaşkanımız var. Bunun yanında Cumhurbaşkanımızla uyumlu bir meclis için Milletvekilliğinde de desteğinizi bekliyoruz.” Dedi.

 

Milletvekili adayı Polat Türkmen, yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi;

“Değerli muhtarlarımız hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hayal denilenleri yaparak dünyada yerini aldı. Türkiye, dünyanın gündemini değiştiren, gündem oluşturan bir devlet haline geldi, o zamanlar hücumlar başladı. Aslında Türkiye , eksenine oturdu. Etrafımıza bir bakın Suriye’yi, Irak’ı komşularımızı paramparça etmişler, İslam ülkelerini kan ve gözyaşı etmişler. Cumhurbaşkanımız İslam ülkelerine artık birlik beraberlik olma zamanıdır diyor. AK Parti döneminde Kudretli, köklerine bağlı, milli ve yerli olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bugün dünyada sözü dinlenen, zulmü haykıran, yüzüne haykıran bir devlet başkanımız  var. Sistemi değiştirmemiz gerekiyor. Parlamenter sistemi ucube gibi bir sistem. Neresinden tutsak kopuyor. Değiştirmemiz için 24 Haziran seçimi milletimiz için bir fırsattır.

Hizmetler saymakla bitirilemez. Eksikler süratli bir şekilde giderilmeye devam edecektir. Bende Zonguldak’ımızın sorunlarını gidermek için sizlerle birlikte çaba sarf edeceğim. Sizlerle birlik olup, problemlerimizi çözceğiz.”