Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı, daha önce görev yapmış ve halen muhtarlık görevini sürdüren 29 muhtara teşekkür plaketi verdi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Merkezi, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Bölge Temsilcisi Şakir Başol, bundan önceki yönetimde, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde görev yapan, Onur Kurulu üyelerine düzenlenen tören ile plaket takdim etti. Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol konuya ilişkin yaptığı konuşmasında, “Daha önceki yönetimde görev alan, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde de görev yapmış, onur kurulu üyelerimize çalışmalarından ötürü teşekkür edelim dedik. Özellikle belirtmek istiyorum bu plaketlerin ücretini de dernekten değil kendi cebimden ödedim. Bir anı olsun diye yapılan çalışmaların bir mükafatı olsun diye muhtarlarımız emeği geçenlere teşekkür anlamında böyle bir karar aldım” görüşlerine yer verdi.
Plaket verilenler ise Ahmet Ürkmez, Mehmet Balaban, Recep Yılmaz, Kemal Üzmez, Necati Bektaş, Veli Ünsal, Tahsin Aslan, Atanur Özdemir, Tacettin Aslan, Rıfat Akdeniz, Temel Gündoğdu, İlhan Ceylan, İsmail İşgören, Ahmet Uludağ, Şaban Duru, Lütfi Özcan, Temel Berber, Emin Kaya, Ramazan Turhan, Emin Alkan, Recep Özsoy, Hüseyin Soyarslan, Recep Öğüt, Mustafa Aydın, İsmail Kaçar, İsmail Günaydın, Azmi Gönültaş, Niyazi Acar, Şakir Başol.