Hatay’ın Erzin ilçesine tayini çıkan Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Hatay’ın Erzin ilçesine tayini çıkan Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, veda ziyaretlerine devam ediyor. Çaycuma Muhtarlara Derneği Başkanlığı’nı ziyaret eden Kaymakam Yaman, muhtarlardan helallik istedi. Tüm muhtarlar adına Dernek Başkanı İzzet Kalembaşı ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yaman, “Her zaman muhtarlarımıza kapımız açık oldu. Köylerdeki alt yapı sorunlarının hepsinin çözüldüğünü söyleyemeyiz, ancak imkanlarımız ve makine parkımız elverdiği sürece en adil ve en verimli şekilde köy alt yapı sorunlarını çözmeye çalıştık. Köy alt yapıları köydeki eğitim ve öğretim ile bir takım sosyal konularla ilgili sorunların ilgili makamlara iletilmesi konusunda muhtarlarımız vatandaşla aramızda köprüydü. Tüm muhtarlarımız hakikatten gayretli ve faaldi. Gören yaptığım iller içinde köy halkının çalışmalara en fazla katkı veren yerin Çaycuma olduğunu gördüm. 
Bunun en önemli nedenlerinde biride gurbette yaşayan vatandaşlarımız köy çalışmalarına katkı vermesidir. Muhtarlar Derneği Başkan ve yönetimine mahalle ve köy muhtarlarına burada bulunduğum süre içerisinde iş ve işlemlerde bize göstermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Artık Hatay’ın Erzin ilçesinde bir eviniz ve kapınız var. Hepinizi bekliyorum, hakkınızı helal edin. 
Eğer ki, bir muhtarımızı üzdüysem iş telaşından kaynaklanmıştır, niyetimiz her zaman açık olmuştur” diye konuştu. Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Yaman’a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Kalembaşı ise, “ 5 yıl boyunca yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizleri tebrik eder, bundan sonraki görev yerinizde sağlık, mutluluk ve başarı dilerim” dedi. 
Başkan Kalembaşı, Kaymakam Yaman’a Atatürk portresi hediye etti. (Haber Merkezi)