Zonguldak Muhtarlar Derneği, Ereğli Muhtarlar Derneği ve Çaycuma Muhtarlar Derneği Kaymakam Hasan Yaman ve Başkan Mithat Gülşen'i ziyaret etti. 
Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, beraberinde Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Cemil Usluer ile birlikte Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Şerafettin Nas Kaymakam Yaman'ı ziyaretinde ; Acımız hepimizin acısı Allah bir daha böyle bir acıyı ilimize yaşatmasın. Faciada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın çıkartılıp ailelere teslim edilmesi için duacıyız. Ölenlerimize Allah rahmet eylesin geride kalanlara başsağlığı diliyorum dedi Kayıp vatandaşları en kısa zamanda bulmak için çabaladıklarını ifade eden Kaymakam Yaman; İlçeyi sarsan bir felaket yaşadık. Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanımız olayın başından sonuna kadar yanımızdaydı diye konuştu.
Ardından köprü faciasında babası ve yeğenini kaybeden Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e taziye ziyaretinde bulunan muhtarlar geri kalan kayıp yakınlarına sabırlar diledi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Gülşen, Acımız büyük. Son yıllarda ırmağın suyunun artmasıyla başımıza böyle bir felaket geldi. Olaydan sonra tüm yetkililer yanımızdaydı. Gerekli tüm çalışmalar yapılıyor. Akşamları baba ocağına gidip taziyeleri kabul ediyoruz dedi.