Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği, İl Genel Meclis Üyeleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Yalı bölgesinin sorunlarını masaya yatırdı.

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği, AK Parti ve CHP'li İl Genel Meclis Üyelerinin yanı sıra Yalı Boyu Köylerinin muhtarlarının da katılımı ile, birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirdi. Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol yaptığı konuşmasında, bu tür toplantıları önümüzdeki günlerde devam ettireceklerini, birlik ve beraberliğin sağlanması adına her türlü çalışmaya imza atacaklarını belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN VARIZ

Başol, Bugün burada toplanmamızın amacı İl Genel Meclisimiz, Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz ve Yalı Mahallesi'nin köy ve mahalle muhtarlarını bir araya getirmektir. Çalışmaların takibi konusunda zaman zaman bir araya geleceğiz, sorunları dinleyeceğiz, çözümüne katkı sağlayacağız, çözemediklerimizi de ilgililere aktaracağız. Ereğli'de birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliği sağladığımız sürece vasfı ne olursa olsun konumu ne olursa olsun başta muhtarlar derneği olarak biz bu birlik ve beraberliğin içerisinde olacağız. Ereğli'ye bugüne kadar hizmet etmiş çivi çakmış arkadaşlarımıza büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonra Ereğli'ye çivi çakanları da baş tacı yapacağımızı buradan bildirmek istiyorum sözleri ile konuştu.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Osman Arslan'da konuşmasında, Bugün muhtarlar derneğimizin yeni binasında birlikte programımızı yapıyoruz. Burada Ereğli'mize çok güzel hizmetler verilmesini istiyoruz. Dayanışma kardeşlik anlayışı içerisinde çalışmalar sürdürülürse bereketli olur dedi.