AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Pençes ve Sakindere derelerinin ıslahı için ihaleye çıkıldığını ve ihaleyi alan firmanın kısa süre sonra çalışmalarına başlayacağını müjdeledi.

 

Uzun yıllar bölgenin ciddi sorunları arasında yer alan Pençes ve Sakindere (Dombay) derelerinin ıslahı nihayet gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri Kastamonu Bölge Müdürlüğü ekipleri söz konusu alanda incelemelerde bulunmuş, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı da makamında ziyaret etmişti.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan ise müjdeli haberi verdi. Pençes ve Sakindere derelerinin ıslahı için ihaleye çıkıldı, kısa süre içerisinde yer tesliminin yapılması ile ıslah çalışmalarına başlanacak.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Candan, “Yaptığımız girişimlerimizin ardından Pençes deresinin Güldere ve Korubaşı bölgesine kadar olan alanının yanı sıra Dombay deresi olarak bilinen Sakindere’nin ıslahı için gerekli ihaleye çıkılmış, ihale sonucu firma burayı almıştır. Yer tesliminin ardından çalışmalara kısa sürede başlanacaktır, hayırlı olsun” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)