Türkiye’de 9 Mayıs 1990 yılında hizmet vermeye başlayan MÜSİAD, bugün 26’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor. MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, yapılanları özetleyerek MÜSİAD’ın üyelerine ve milletine hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 26’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 9 Mayıs 1990 yılında bir grup iş adamı tarafından “ Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” ilkesiyle kurulan MÜSİAD bugün 11 bini aşkın üyesi, 50 bin üye işletmesi, yurtiçinde 86, yurt dışında 65 farklı ülkede 169 irtibat noktasıyla Türk iş dünyasını ‘Ulusal ve Uluslararası’ arenada temsil ediyor.

MÜSİAD’ın her geçen gün büyüyüp etkisinin arttığına dikkat çeken MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Yalnızca iş dünyası tarafından değil, dinamik yapısıyla genç girişimcilere sahip MÜSİAD Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) ve girişimci kadınların bir araya gelerek oluşturduğu MÜSİAD Kadın Çalışma grubuyla toplumun her kesiminden temsil ediliyor. 26 yıllık tecrübesiyle toplumun demokratik ilkelere uygun bir şekilde kalkınıp, ekonomik, sosyokültürel gelişimini sağlayarak daha ileri bir düzeye ulaşmasına yardımcı faaliyet gösteren MÜSİAD, yayınladığı raporlarla ve oluşturduğu çalıştaylarla üyesine ve milletine hizmet etmeye devam edecek. Zonguldak ve bölgesinde de yaptığımız çalışmalarda her zaman olduğu gibi bundan sonra da milletimize hizmeti öncelikli tutup büyümeye devam edeceğiz” dedi.