Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kdz.Ereğli Şubesi 16. Olağan Genel Kurulu'ndaki seçimde güven tazeleyen Şube Başkanı Faruk Yazıcı, "MÜSİAD, bugün de yarın da, ülkesinin çıkarları ve bölgesinin menfaatleri doğrultusunda görüşlerini dile getirecektir" dedi.

Genel Kurul Toplantısı sonuçları hakkında bilgiler veren Faruk Yazıcı, MÜSİAD'ın, Kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyonu ve misyonu doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerini kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetinin devam edeceğini vurguladı.

Faruk Yazıcı, yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısı sonunda göreve gelen üyeler hakkında bilgiler verirken şunları söyledi: "Yönetim Kurulumuzun 23 Ocak 2012 Pazartesi günü yapılan ilk toplantısı sonucunda, Şube Başkanlığına Faruk Yazıcı, Başkan Yardımcılığına Abdülkadir Çınar, Sayman Üyeliğine Ali Altın, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Yüksel Başkan ile Murat Çatalçam seçilmiş olup, Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz ise İlkay İris, İsmail Hakkı Demirçin, Ünal Bayrak, Yavuz Sesli ve Erdal Arslan olarak belirlenmiştir."