Ereğli ve Alaplı ilçeleri lise ve dengi okullarında ilk üç derece ile mezun olan öğrencilere MÜSİAD tarafından düzenlenecek tören ile ödül verilecek. MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve yönetim kurulu üyeleri şube binasında düzenledikleri basın toplantısında programa ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

13 Haziran 2013 Perşembe günü Büyük Anadolu Ereğli Otel’de bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilecek, “Müsiad eğitim başarı ödül töreni” hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirten Şube Başkanı Sezer, “Genel Başkanımız Nail Olpak’ın yanı sıra il ve ilçe protokolü de etkinliğimize katılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Eğitim Bakanımıza davetiyemizi ulaştırdık, daha önceki programlarımıza katılım sağlanmıştı, gelip gelmeyeceği konusunda net bir şey olmadı. Programları çok yoğun geçiyor gelip gelmeyeceği konusunda gelen bir bilgi yok. Program dahilinde 93 öğrencimize hediyeleri verilecektir” dedi.

Ödül töreni ile ilgili düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin de farklı konulardaki sorularına da Başkan Sezer tarafından cevap verildi.