·   MÜSİAD Kdz.Ereğli Şubesi’nin, 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul sonucunda görevine devam eden Şube Başkanı İbrahim Sezer genel kurul hakkında bilgiler verirken, MÜSİAD’ın, Kamu Yararına Çalışan bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyonu ve misyonu doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerini kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetinin devam edeceğini vurguladı.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesinin, 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı, gerçekleştirildi.

 

Büyük Anadolu Ereğli Otel’de MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Altınay ile Cevat Kır, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Eyüp Uzun, MÜSİAD Zonguldak Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aktarı,  MÜSİAD Bartın üyesi eski milletvekili Asım Kulak ve şubelerinin yönetim kurulu üyeleri ile MÜSİAD Kdz.Ereğli üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası Şube Başkanlığı görevine tekrar seçilen İbrahim Sezer, yapılan ilk Yönetim Kurulu Toplantısı sonunda göreve gelen üyeler hakkında bilgiler verirken şunları söyledi;

 

" Geçmiş yıllarda her sene düzenlediğimiz Olağan Genel Kurul Toplantılarımızı, dernek tüzüğümüzde yapılan değişiklik gereği artık iki yılda bir yapmaktayız. Bu nazarı itibarla 18. Olağan Genel Kurul Toplantımızı 24 Ocak 2015 Cumartesi günü Büyük Anadolu Ereğli Otel'de gerçekleştirdik. Genel Kurul Toplantımızda dernek çalışma ve faaliyetlerimiz ile önümüzde ki dönem planladığımız faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunduk. Üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık. Programımıza Genel Merkezimiz Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra ilçemize komşu Düzce, Bolu, Zonguldak ve Bartın şubelerimizden de katılımlar oldu. Buradan bizleri Genel Kurulumuzda yanlız bırakmadıkları için kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunmak isterim. Programımızda 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarında bölgemizi başarıyla temsil eden üyelerimiz Çınar Boru ve Profil, Tatmetal Çelik ve Çepaş Galvaniz firmalarına teşekkür plaketleri takdim ederken, yeni üyelerimize de üyelik rozetlerini taktık.

 

Genel Kurul toplantımızda seçilen yeni yönetim kurulumuz 26 Ocak 2015 Pazartesi günü yapılan ilk toplantısı sonucunda,

 

Şube Başkanlığına İbrahim SEZER,

Teşkilatlanmandan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Abdülkadir ÇINAR,

Bütçe ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Yüksel BAŞKAN,

Sektör Kurullarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Murat ÇATALÇAM,

Üye İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Şakir Şinasi BOZKURT,

Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulundan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Gürhan ÇALIŞKAN,

Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Mevlüt ÖZDEMİR,

Sağlık Sektör Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Alp Demir ZORLU,

Dış İlişkiler Komisyonundan Sorulu Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Remzi ALİM,

Gençlik Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Faruk ÖZERTAN seçilmiş olup,

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz ise Bilal EREN, Muammer YEŞİLUSTA, Kemal GÜLBAY, YAVUZ SESLİ ve Numan ŞEN olarak belirlenmiştir.

 

Denetleme Kurulu üyelerimiz ise, Şaban GÜLHAN, Mehmet YAVUZ, Sami YAVUZ, Yunus AKAY, Özkan MALHATUN ve Tuncay GAZİTEPE 'den oluşmuştur.

 

Genel Kurul sonuçlarımızın derneğimiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ederken, Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde bulunan MÜSİAD’ın Kdz.Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu olarak, üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyon ve misyonumuz doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz. ”